Wie zijn wij?

Ons team

Robin Berkers

Robin Berkers

Wat ben je? Eigenaar / Begeleider

Wat doe je? Ik ben Robin Berkers en ik ben de eigenaar van Power Heroes. Samen met mijn vrouw Ilse, onze lieve dochters Lin en Fenne en onze hond Mops ben ik woonachtig in Someren-Eind. Van origine ben ik leerkracht. Tijdens mijn jaren voor de klas ben ik in aanraking gekomen met deze prachtige doelgroep. Nadat ik enkele jaren voor de klas heb gestaan en me bijgeschoold heb, ben ik Power Heroes begonnen. Door ervaring en extra scholing heb ik mezelf gespecialiseerd binnen het hoofdstuk Downsyndroom.

Merel Keijzer

Merel Keijzer

Wat ben je? Stagiaire 2020/2021

Wat doe je? Mijn naam is Merel Keijzer, ik ben 20 jaar oud en ik studeer Social Work aan de Avans Hogeschool. Aankomend schooljaar mag ik stage komen lopen bij Heerlijck Besonder en Power Heroes. Maar voor ik begin stel ik mezelf via deze weg even voor: Ik kom uit een groot gezin met 7 kinderen/pleegkinderen en we hebben 2 katten. Sinds ik 15 jaar oud was heb ik bij de bakkerij gewerkt, eerst een bakkerswinkel en nu bij de Albert Heijn. Afgelopen schooljaar heb ik stage gelopen in een lunchroom waar het personeel allemaal een verstandelijke beperking heeft. Dit vond ik zo leuk dat ik voor aankomend schooljaar ook weer een stage met deze doelgroep heb gekozen. In mijn vrije tijd hou ik ervan om muziek te luisteren, te reizen, leuke dingen te doen met mijn vrienden en series kijken.

Tessa Mennen

Tessa Mennen

Wat ben je? Vrijwilligster Special Chefs

Wat doe je? Mijn naam is Tessa Mennen. Ik ben 23 naar oud en ik woon bij mijn ouders thuis in Asten maar binnenkort ga ik samenwonen met mijn vriend Bas Nijssen bij het nieuwbouwproject 'Aan de linde' gelegen in Asten. In juli 2018 ben ik geslaagd als Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Ik heb mijn opleiding afgerond op het Summa college in Eindhoven. Hierna ben ik direct aan de slag gegaan als pedagogisch medewerker bij Korein in Heusden. Daar werk ik met heel veel plezier en liefde voor het vak al iets meer dan een jaartje op de Babygroep. Robin sprak me vorig jaar aan met de vraag: "Zou je het leuk vinden om mij aankomend jaar te helpen met een groepje mensen met een verstandelijke beperking kookles te geven?" Waarop ik snel antwoordde, dat me dat een super leuke en leerzame uitdaging leek! En zodoende hebben we afgelopen jaar 2 fantastische groepen kookles mogen geven.

Suzanne van Herk

Suzanne van Herk

Wat ben je? Vrijwilligster Special Chefs

Wat doe je? Na Robin, Eline en Tessa, is het mijn beurt om me voor te stellen. Ik ben Suzanne van Herk, 45 jaar, getrouwd en mama van 3 lieve pubers. Wij wonen met 2 honden en een kat in Asten. Onze jongste zoon, Luca (13), heeft Down syndroom. Afgelopen 4 jaar runde ik in Geldrop een Brownies&downieS. Het runnen van een zaak en de zorg voor mijn gezin en ouders was niet meer te combineren waardoor ik per 1 oktober uit de zaak ben gestapt. Ik ben al jaren actief als contactouder van de Stichting Downsyndroom, kern Eindhoven. En sinds kort zit ik een aantal keren per jaar, op de downpoli van het Elkerliek ziekenhuis. Omdat er steeds meer Special Chefs zijn vroeg Robin of ik zin had om een groep te begeleiden. Of ik het leuk vond???????........ Nou, ik vind het SUPER leuk. Laten we een lekker potje gaan koken.