Heerlijck Besonder


Wil je iets heerlijcks bestellen? Klik dan hier voor ons Minishopje.

Je lekkers ophalen? We zijn gevestigd in de basisschool van Ommel aan de Dionysiusstraat, nummertje 4.Kleinschalige dagbesteding in de vorm van een oude, maar knusse, bakkerij.

Heerlijck Besonder, de naam zegt het al. We bakken de heerlijckste producten samen met ons besondere personeel. Het logo en de schrijfwijze laten zien dat we ons in ouderwetse sferen begeven en we alles zoveel mogelijk op de ouderwetse manier en met de hand maken. 

We willen nog even terugkomen op ons besondere personeel. Dat maakt Heerlijck Besonder namelijk zo heerlijck besonderHeerlijck Besonder is een plek voor mensen die een fijne dag invulling verdienen. We maken samen veel plezier en zijn ontzettend creatief bezig. Maar buiten dat, zoeken we samen en in overleg de grenzen op. Daardoor wordt er voornamelijk ook geleerd. Met het oog op zelfstandigheid en zelfredzaamheid creëren we situatieswaarin ons besondere personeel wordt uitgedaagd en tot persoonlijke groei komt

Heb jij een besondere bakker thuis zitten die wel raad weet in de keuken? Staat hij of zij al met zijn of haar schort aan als het woord ‘bakken’ wordt uitgesproken? Wellicht wil hij of zij er haar werk wel van maken. Dan is Heerlijck Besonder misschien wel de juiste plek voor jullie topperVraag een vrijblijvend gesprek aan waarin we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. We hebben momenteel 1 plekje vrij op dinsdag. Mocht er genoeg animo zijn op woensdag en/of vrijdag dan komt er een wachtlijst, is er genoeg animo dan is er ook de mogelijkheid om op deze dagen open te gaan.

Omdat we kleinschalig zijn verwachten we wel een bepaalde coulance vanuit ouders. Dat betekent dat we verwachten dat je jouw topper 48 uur voor aanvang afmeldt mocht dat nodig zijn. Anders zijn we genoodzaakt toch de kosten in rekening te brengen. 

Ben je geen besondere bakker maar wil je ons wel helpen? Dat kan! Plaats een bestelling, hierdoor kunnen we onze dag zinvol blijven invullen. Staat jouw voorkeur niet op ons Minishopje? Wij slaan een uitdaging niet af en overleggen graag wat we voor jullie kunnen betekenen. 

Graag willen we dat onze top bakkers ook in contact blijven met de klanten. Vandaar dat je in ons Minishopje ook brood vindt. Win, win voor iedereen; vers brood te koop in Ommel en onze top bakkers ontwikkelen de sociale vaardigheden door een gezellig praatje te maken.

Benieuwd naar wat we zoal maken? Check onze Facebook - en Instagram pagina. 

Je bepaalt zelf het bedrag wat je voor onze heerlijcke creaties wilt betalen. Prijzen zijn indicatief, hierdoor kunnen we blijven bakken.* 

*We verwachten wel een vergoeding zodat we aan de slag kunnen blijven. Bij geen betaling zullen we in overleg iets anders bedenken.  


Gebak bestellen?

Zie hieronder de prijslijst en klik hier om een bestelling te plaatsen.