Ambulante Begeleiding

Power Heroes Onbeperkt creatief leren!


Lev Vygotsky: 'Door samen te werken en in gesprek te zijn, zijn mensen in staat tot dingen te komen die nieuw zijn'.


De begeleiding van Power Heroes is ingericht vanuit de zone van naaste ontwikkeling. Wanneer Power Heroes begeleidt is dit vanuit de relatie en samenwerking met het kind, de jongere of de jong-volwassene om zo het hoger liggende doel (dan wat degene die begeleid wordt al kan) te bereiken. De begeleiding valt of staat in eerste instantie met een goede relatie. Wanneer deze optimaal is kan de begeleiding verder inhoudelijk de diepte in. Tijdens de begeleiding wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van de interesses van degene die begeleid wordt. Ook vind je in de slogan het woord 'creatief' terug. Om het hoger liggende doel te kunnen bereiken wordt er continu gezocht naar creatieve aanpakken die het best aansluiten bij degene die begeleid wordt.   


Aanbod

Power Heroes is gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen, jongeren en jong-volwassenen met Downsyndroom in/of rondom het onderwijs (zowel sociaal-emotioneel als op didactisch gebied). 

 

Leespraat

 

 

Rekenlijn

 

 

Kleine Stapjes (vroeghulp)

 

 

Ondersteuning school

 

 

Er zijn tal van mogelijkheden! Nieuwsgierig geworden of heeft u misschien een andere begeleidingsvraag? Neem dan contact op.